what to do

Postad i: Deep shit

Varit lite dålig uppdatering eftersom jag haft lite problem med min ångest och har verkligen försökt prata med folk för att må lite bättre men samma frågor och samma konversationer kommer alltid upp och det är någonting som tar riktigt hårt på mig och som jag heller aldrig sagt till någon. Jag skulle verkligen behöva börja skriva igen tror jag..

Jag har inte sovit inatt och just nu är jag barnvakt för mamma jobbar och det känns ganska bra. Känner dock att det kommer bli helt underbart när hon kommer hem igen för jag skulle kunna göra allt för att tiden ska gå fortare. Vill sova tills på fredag. Blir ett väldigt roligt läkar besök känns det som och det kommer att avgöra mina månader framöver så det vore ju faktiskt skit kul ifall jag fick höra något positivt därinne istället för det negativa jag tror att jag kommer få höra.

Nu hade jag tänkt och plocka upp min magiska bok med mina fruktansvärt underbara och hemliga saker i. Alltså bara skit står det i den men eftersom jag inte kan prata med någon så känns det fruktansvärt bra med ett block.

- I will not be stuck in your prison anymore. -

  • Postad i: Deep shit

Gillar

Kommentarer

sandellamanda
sandellamanda,
Du kan alltid prata med mig ♡
nouw.com/sandellamanda