Vissa på SJ.

Postad i: Vardag.

Nu har 11 timmer gått och värken känns extremt mycket i min kropp just nu ifall jag ska vara ärlig. Jag är helt slut i kroppen och allt bara skriker efter soffan hemma. Jag vill sätta mig ner med raka ben och vila mig. Nog för att jag suttit ner sen ett tag efter Stockholm men sträcka ut sig efter att man suttit som en igelkött vore ju också lite skönt.

SJ är kända för att 1. Vara försenade. 2. Vara obekväma och 3. Vara otrevliga.
Idag har vi testat på nummer 1, förseningar och nummer 2, obekväma. Nummer 3 (otrevliga) kan jag dock inte ge dom eftersom jag och min kompis satt i dörröppningen pga panikångest osv. När vi fortsatte vandra i tåget mot bistron så skulle den precis stängas en kvinna började fråga hur det var och jag var ärlig. Lite hjärtklappning o illamående men verkligen inte alls så mycket. (Isåfall hade jag garanterat stigit av om jag känner mig själv rätt, haha)

Hon kom fram med några förpackningar med vatten, mat och choklad. Hon sa "jag bjuder på detta. Jag vet hur det är och jag vill inte att ni ska må dåligt."

Antagligen så visste hon vad ångest var.. I vanliga fall blir man bemött utav "aha inte mitt problem... Äsch det är ju inget... Inbillning.." Men nej hon var fruktansvärt förstående och gav oss saker även fast vi hade? Det är jätte gulligt och jätte snällt! ❤️❤️ <3

Snart ska jag kliva av tåget, eller aa om en timme för att byta till buss. Usch.. Men men. Detta klarar jag galant!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer