Vila i frid Robert!

Postad i: Deep shit

Vaknade imorses och kollade lite på Facebook. Fick en liten klump i halsen när jag såg att en person hade lagt upp "vila i frid" i din logg. Jag kollade i säkert en halvtimme, timme. Allt fler o fler började skriva och jag insåg att allting stämde.

För ett par år sedan umgicks vi varje dag. Vi drack ihop, vi spela, vi såg film, vi gjorde massa sjuka saker tillsammans och nu är allting borta.

Vi började prata lite mindre och mindre när jag flyttade från Degerfors men du ringde ibland och vi skrev på Facebook och snapchat för att hålla kontakten.

Det sista du skrev till mig var för ungefär en vecka sedan då du skrev "hej bästa vän du får komma och hälsa på snart❤️" du sa även att jag var vacker och att du saknade mig.

Det känns så himla konstigt att du är borta även fast vi inte pratat mycket och även fast vi inte setts på väldigt länge. Kan det vara 3 år sedan som vi umgicks? Som jag, du och linda tog en rök på din balkong för att jag väntade på tåget till pappa? Det finns så mycket som är konstigt nu. Vart är du? Vad hände? Jag vill ha svar!

Vila i frid Robert! 🌺

  • Postad i: Deep shit

Gillar

Kommentarer