Vi talar bloggar!

Postad i: Vardag.

Jag tänkte idag att vi ska tala om bloggar, inte vad andra bloggare gör m.m men tycker absolut att vi ska diskutera VAD vi tycker om att läsa/se.
En del gillar bara bilder, en del vill ja mycket text o lite foton, andra vill ha långa texter och inga bilder.
Vissa vill läsa om vardag, en del om drömmar och andra enbart om tips och råd t.ex.

Vad föredrar ni att läsa??

Jag älskar att se bilder, varierad text mellan vardag och intressen. Jag älskar ÄRLIGA inlägg. Alla är inte 100% party och ingen mår konstant bra. Man har ups and downs vilket jag älskar att läsa, självklart gillar jag inte att människor mår dåligt men jag gillar de mänskliga i ”jag är så trött att jag knappt kan va vaken, idag blev ja ledsen då jag förlora jobbet, jag har ångestptoblematik” t.ex. att må dåligt är inte ovanligt och när det liksom inte är konstant ”felfritt” liv så känns de mer äkta.

Jag tycker om det och de är just därför jag är en sån bloggare som jag är. Jag är ärlig, jag nämner mycket runt om både glatt, ledsamt, spännande och mindre spännande! Vilket såklart faller in i smaken jag gillar!

Sååå.. vad gillar ni egentligen??

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,

Jag gillar att se verkligheten, oavsett om den är städad eller kaotisk. Jag gillar bilder, jag gillar genomtänkta inlägg även om dom är ihopslängda. Jag har svårt för träningsinriktade inlägg och vikthets, men allt annat läser jag gärna 😍

nouw.com/isvarmt
paamcakees
paamcakees,
Jag gillar att läsa om vardag, äkta livet liksom. Och bilder som har med inlägget att göra 🥰
nouw.com/paamcakees