Vi skyller allt på ångest!

Postad i: Vardag., Patetiskt!, Deep shit

Godmorgon sötnosar och icke sötnosar!
Igår var jag i stan och tränade min torgskräck/agorafobi en himla massa och jag är faktiskt så himla glad för jag har inte varit i så många affärer sen jag min ångest och torgskräck så jag känner ändå att jag både kan lite mer och vill lite mer nu! :) Började med lite lättare steg och gick in på Pressbyrån sedan gick jag in på Maxi, Apoteket, coop, Ica, hemkompaniet, solarium och en hel del andra små butiker bara för att testa mig själv och det gick faktiskt as bra! Jag hade bra stöttning och en hel del hjärtklappning kan man säga, haha!

Sen var det dags för lilla mig att åka till sjukan i stenstorp och Martin körde mig så det är jag tacksam för! :) Läkarn var helt jäkla skruvad, på riktigt. Jag har haft problem med halsen i ca 5 veckor och har även smittat andra så dom oclså haft en hel del problem.. Ändå säger läkarn "det är din ångest och din torgskräck som gör att dina halsmuskler spänner sig. Detta är absolut inte någon infektion. Vi tar inget halsprov!"

När jag pratade med läkarn i förrgår i telefonen så sa hon "du måste komma in för att göra ett halsprov. Det är viktigt att du kollar upp det direkt." Men lite tafsande på halsen och sedan var allt tydligen bra... Kan knappt andas ibland men varför inte skylla alla problem i världen på ångest? :) bomb i Irak, ångest! Sveriges dåliga ekonomi, ångest! Mensvärk, ångest! Könsjukdomar, inbillningar för ångest! Yo go doctor, ångest!

Klockan börjar sakta men säkert närma sig 7 och då tänker jag göra lite frukost och dricka lite te. Det känns som att det skulle vara en bra grej faktiskt! :)

Gillar

Kommentarer