Vi hälsar natten

Postad i: Vardag.

01.33 och jag ligger sprattlandes i sängen med varma fötter, aktiv bebis och försöker sova. Tog en paus och tog upp mobilen för att skriva en påminnelse och såg att jag fått kommentarer så tänkte skriva ett snabbinlägg.

Jag har sovit typ hela dagen, Leah lekte med sin mormor och morbröder idag så jag hade tänkt plugga men fick sådana magsmärtor att jag istället somnade flera timmar på soffan. Har pluggat ikväll ändå. Är dock så rörig i huvudet efter min lunginflammation och en del stress jag har nu som jag har pratat med en vän om men inte någon annan. Tror inte de går så bra på provet, jag får inte in något i stressen men men..
De är mitt sista prov på ett tag då skolan nu har semester och jag som sagt är i sängläge och inte får göra något förrän efter bebis är född. Nu ska de bara bråkas fram och tillbaka med de sista. Riktigt surt men måste göras.

Imorgon blir jag själv ett tag. Som sagt ska jag göra prov och måste nog försöka fixa med blogg osv. Det har som inte funnits mycket ork till annat än dottern, vc och sömn. Det är konstigt men troligtvis på bättringsvägen nu!

Nu ska jag försöka sova lite innan klockan ringer. Godnatt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Karolinee
Karolinee,
Så himla söt frisyr haha!😍 Lycka till på provet! <3
nouw.com/karolinee