Vegetariskt

Postad i: Vardag.

Imorgon är det dags att gå tillbaka till vanligheten. Jag far på lassa 09.00 för ett blodprov jag måste lämna och sen ska jag hem en liten stund för att sedan gå på jobbet. Jag börjar 12 och slutar 17.00 imorgon så jag har en ganska kort men skön dag.

Léah har fortfarande feber stackarn, har hon haft sedan i helgen och det verkar inte bli bättre. Så tråkigt att det är så mycket sjukdomar. Hon gick typ 3 dagar förra veckan, 2 dagar veckan före, asså när jag ringde nu så sa dom att de typ bara var 6 barn på dagis (hennes avdelning alltså) för det var sååå mycket sjukdomar överallt.
OCH JA, jag säger DAGIS, DDDDD AAAA GGG IIII SSS!! Så nu kan alla mammor hoppa upp i taket och skrika om hur omogen jag är som fortfarande använder ordet dagis när det numera ”heter” förskola. Det är ju väldigt viktigt att poängtera att deras barn går på förskola men mitt barn, hon går på dagis. Irriterande va? Bra! :)

Hoppas på lite sömn den här natten men inte förväntat mig så himla mycket faktiskt, har även haft stora planer på att börja om på nytt. Typ inte i den här kommunen, vi får se.

Lägger in en liten bild på en utav rätterna till en utav våra after worker. Denna var helt och hållet vegetariskt! :)

~ De kanske gör ont nu men det är avslutat kapitel sen. ~

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Malin Moen,
Ser jättegott ut! 😍
www.nouw.com/moen
MikkizLilja
MikkizLilja,
det är super gott! dock får vi inte alltid utav buffén men men jätte smarrigt! 😄
nouw.com/mikkizlilja