Vart är världen påväg? Stoppa mobbningen nu!

Postad i: Deep shit, Patetiskt!, Vardag.

( Lånade denna statusen av en riktigt nära vän då jag såg att han hade skrivit ut detta. Detta är helt fruktansvärt och människor borde samarbeta för att stoppa detta! Patetiska mobbare.. Varnar för djupa/starka bilder!

Styrke kramar till personen på bilden!
)

"Så här blev dä , kvällen mellan lördag-söndag .. 12/10-13/10

Jag skär o skär , får dä inte plats? Så skär jag bara mer på dä som en gång vart .. Jag gör allt detta , för mina tankar .. Jag får inte ur dom o ser ingen utväg..

Inte ens alkoholen kan hjälpa mig , den får mig bara att skära djupare o mer.

Knarkade också en massa tabletter hela helgen för att få ur allt ur huvudet , karta efter karta..

Så jag försöker , varje gång jag vill skära mig gör jag så som du sa? Sätter mig i sängen o försöker andas , tänka på annat, då blir tankarna mindfuckade , o jag mår illa o vill komma åt alkohol/tabletter osv..

Förstår du? Jag vill bara dööö..

Men vill ändå inte låta några fittor vinna..

Jag är helt borta nu ."

Kan mobbning och rykten verkligen få nån att skära sig? De tror man inte för ens nära o kära gör de. Men de är dags att vakna upp och göra nått åt den här mobbningen som folk får leva med varje dag! Vad gör Sveriges samhälle åt saken? Ska vi börja hos Polisen? Gör man en anmälan om trakasserier eller liknande så gör dom ändå inget åt saken.. tyvärr.. Och vad gör regeringen för att stoppa mobbning i skolan/arbetsplatser? Har den frågan ens kommit fram i deras debatter? Tar man lagen i egna händer så vet ju alla vad som händer..

En 17-årig tjej ska inte se ut så på armar och ben, men när samhället inte gör nått så folk mår bra så blir de så

Jag tycker ni ska DELA detta så de sprids vidare, så dom som mobbar fattar va de dom gör leder till, i dehär fallet så hare hittills bara lett till att hon skär sig, men säg att inte hade brytt sig? hade hon levt idag? Om hon hade hållt allt inom sig så hade jag o säkert fler inte suttit vakna 04:55 en söndagsnatt/måndagsmorgon o verkligen hållt personen på förhoppningsvis bra humör, hopp om att livet blir bra och att hon inte är en "fet, ful äcklig slampa/hora" osv. Som sagt sprid dehär så mobbarna ser va de leder till!

Gillar

Kommentarer

Guest,
Fan vad hemskt. Fattar inte att folk mobbar andra. Jag har stått på båda sidorna av vägen och både utsatt och varit utsatt för det. Om det är något jag ångrar med hela mitt liv är det att jag utsatte andra för mobbning. Men nu, direkt om jag ser någon falla illa så går jag in. Efter att själv varit utsatt och haft den känslan så kommer ångesten direkt krypandes. Ingen bör känna på ett sådant sätt. Och allt folk bara blundar för det, gör allt så mycket värre. Fan, kan inte folk förstå att vi måste gå ihop och sätta stopp för detta?!
camillaeriksson.blogg.se
yngve.persson107
,
Allt detta är fruktansvärt. Hur ska jag gå till väga för att hjälpa dej och andra som blir måbbade