Varma fötter, varma händer

Postad i: Vardag., Mammas älskling

För er som aldrig testat på det här med att vara gravida kan ibland känna sig riktigt nöjda. (Skämt o sido)
Även fast jag mår illa och är hungrig samtidigt 24/7, trött, ont i kroppen och får lite lättare en humörsvängning än andra så är jag ändå glad och nöjd för att jag vet svaret på de hela.
Det värsta jag upplevt är dels sammandragningar, ibland blir dom lite kraftigare och man känner för att böja sig ner och titta helst under foten om de går.. Men det finns EN sak som är värst utav allt och det är när fötterna och händerna blir varma. Det känns som att dom kokar och dom håller en vaken hela dagar och hela nätter ibland.. Jag somnade t.ex efter klockan 02.00 inatt och vaknade klockan 05.00 första gången utav att jag trodde att min fot var i lågor. Jag sover för övrigt ALLTID med fötterna utanför täcket så det är en riktigt äcklig känsla..

Man kan liksom inte somna/somna om ifall man inte kylt ner fötterna och händerna och sen får man bara hoppas på att man inte vaknar av att koka över för då kommer ALLA symptom ungefärligt samtidigt. Vaknar man så mår man illa, man är hungrig, fötterna är varma och du är så trött så du känner "är det något viktigt idag? Äsch inget är viktigt fuck it."

Roligt men sant. Dessutom har jag extrem fotfobi så jag nästan gråter ifall jag ska torka fötterna efter jag duschat så vill bara knuta näven och ladda allt va jag kan på fötterna men vad tjänar jag på de? Mer än att jag verkar helt koko alltså...

Skriver med en tjejkompis om våra graviditeter och insåg att hon faktiskt haft samma problem med fötterna och händerna som jag själv har just nu. Ligger här i sängen och vill bara lägga fötterna i frysen men jag hatar ju för mycket kyla så det skulle bara vara dumt just nu.. Det finns nog inget som kan beskriva mardrömmen med ens fötter och händer.. Tror inte att någon direkt förstår hur äckligt de är förrän ni/dom upplevt detta själva..

Måste försöka somna om ca 1-2 timmar så jag känner mig uppladdad för dagen ordentligt. Minns hals gör dessutom ont fast på ett annat vis än den gjort sedan mars.. Hej förkylning kanske? Annars undra ja tusan va som händer...

Gillar

Kommentarer