Varm choklad paus.

Postad i: Vardag.

Har precis tagit en paus ifrån mitt städande. Röjt hela köket, kastat in en maskin tvätt, lagt in de rena och nu har jag precis lagt in all disk i diskmaskinen så nu ska jag vänta till maskinerna blir klara innan jag går och lägger mig i sängen. Skulle ju ta en tidig kväll men när ångest tar fart ibland så måste man röja iordning och jag kan ju passa på medans mamma ändå är borta. Lika bra att hon får komma hem och det är rent istället för att hon får komma hem till kaos. :)

Imorgon ska jag till barnmorskan och sedan ska jag hem och plocka iordning på lillfisens kläder och skulle även tro att jag ska dammsuga och skura Kims rum eftersom katterna slog ner en blomkruka förut. Blev så irriterad att jag bara plockade upp krukan, blomman, de mesta utav jorden och sen stängde jag bara igen dörren.. Blä!

Har även diskat mammas ask kopp och hängt upp en massa annan skit som mattor och dukar som blivit tvättade. Ska väl strax hänga upp allting i julgranen som katterna dragit ner. Man får ju liksom hänga upp allt igen varje dag. Sjukt jobbigt men dom är ju bara kattungar så man får väl acceptera det.

Kanske skriver en till gång innan jag går och lägger mig annars ser allting bara ut som vanligt här med massa städande och massa annat. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer