Varför tar jag avstånd från alkohol?

Postad i: Patetiskt!

Det finns mer än bara graviditeten som gör att jag väljer att ta avstånd från alkohol och folk som dricker varje helg, varannan helg eller oftare än så.

Jag har växt upp och sett alkoholens baksida ihop med en alkoholist. Jag fick dricka och gå bakfull till skolan redan i 8års ålder och det påverkade ju mig sjukt mycket. Fick dricka väldigt ofta. Gick öppet med öl, cider och vodka när jag träffa folk både hemma och ute på gatorna för det köpte han till mig för att mamma och mina bröder inte ville dricka med honom. Jag har druckit så mycket tidigare att det inte är någonting jag behöver nu. Dessutom tycker jag att det är både äckligt och avtändande med människor som dricker varje helg, varannan helg eller oftare som sagt. Varför behöver du alkoholen för att "ha kul"? En del använder alkohol mot ångest, ja det funkar bra. Har haft kraftig ångest och vet att det domnar, men dagen efter? Ångesten kommer och då vill man dricka igen.. Lätt att bli alkoholist? Ja!

Alla mina vänner kommer garanterat tänka "vafan, dum i huvudet eller?" Nej det är jag inte. Jag har upplevt allt som gör att jag inte t.ex skulle kunna dejta någon som måste ha flaskan i sitt liv. Varför inte bara ta några nyktra kvällar och dricka någon dag då o då?

Seriöst behöver du verkligen alkohol för att ha kul? Fan vilken TRÅKIG människa du är, på riktigt. Du suger och är inte alls värd min tid isåfall. Hela min vänskapskrets och min Facebook kommer tömma sig själv nu efter detta inlägget. go a head, är alkoholen så viktig.. Försvinn! Det säger mer om dig/er än va det gör om mig :)

Gillar

Kommentarer