Varför jag tycker om er så mycket!

Postad i: inspiration, Vardag.

Jag har länge fått mail om era erfarenheter och berättelser om vad ni varit med om och en del har jag svarat på och en del har jag inte hunnit svara på. En del är riktigt hjärtskärande och en del är riktigt fina att läsa. Jag vill mest bara tala om att jag inte har glömt er, inte skiter i vissa mail och att jag absolut bryr mig. En del ger mig glädje och skratt medan en del verkligen bränner i min bröstkorg. De är hemskt att en del delar liknande händelser ihop med mig men också helt underbart att vissa har så mycket fint att tala om.

Många utav er har jag ju faktiskt också fått en väldigt fin relation till just pga min blogg. Häftigt hur den kunnat föra oss samman egentligen. Tycker alltid att det är super kul att gå ute och någon känner igen en eller att få saker skickat till mig som jag fått utav en hel del. Allt från brev till paket. Jag svarar ju gärna också. En tjej skrev ett brev till mig och jag fick hennes mail adress men valde att skriva ett brev tillbaka hit för att hon var så gullig och tog sig tid att skriva. Jag tyckte att det var super gulligt hur som helst!

Det hade varit så kul att lära känna och träffa en del utav er. Ni berättar ju ändå era djupa hemligheter, ångestattacker, barnfödsel, pinsamma händelser osv på mailen.
Detta ÄR OKEJ att jag skriver ut men jag skriver inte namn.

En tjej skrev till mig på mailen för några dagar sedan och berättade hur hon varit kär i en kille i typ sådär 6 år. Varje gång dom sågs så var hon så sjukligt nervös att när dom var umgicks så skrattade hon nervöst åt någonting super kul så kraftigt att hon kissade ner sig. (JAG KAN RIKTIGT TÄNKA MIG VILKEN PINSAM ÅNGEST...)
Nu är dom dock sambo och väntar sitt första barn, trots de. Han friade dessutom till henne några dagar innan hon skrev mailet och sa att han hade pussat henne på pannan efteråt och sagt att hon för alltid kunde vara hans kissfia nu.
Hon hade ingen aning om att han kom ihåg de.

Jag tycker på riktigt att de va så kul att läsa. Inte bara för att hon kissa ner sig, fick ångest osv utan också för att dom nu är sambo och väntar bebis!!
Hahaha men det var riktigt roligt också... kanske var det min natthumor eller så var det kul!
Jag vill tacka för hur underbara ni är och för att ni skickar så fina snap till mig när jag mår lite sämre.

Jag har haft ”haters” sedan dag ett och skulle nog säga att dom som varit värst hör till min familj/släkt tyvärr MEN ni muntrar alltid upp mig och ni backar mig otroligt. Er tycker jag om! <3

Gillar

Kommentarer