Varför jag började blogga!

Godmorgon!
Jag får ofta denna fråga och jag har för länge längesen redan svarat på den men jag tänkte att jag ska göra det igen såklart. Mycket har hänt sedan dess och jag har fått många nya följare och en hel del mer sidvisningar överlag så jag tänker varför inte svara på den på nytt?

Jag började blogga när jag var 12 år, jag började på blogg.se men gillade inte sidan överlag så jag hoppade på nattstad. Nattstad var ett ställe där folk bloggade men iallafall visste jag bara om folk över 16 år som använde nattstad som forum för bilder och bara chattar mellan folk. Jag har hållit hårt i nattstad sedan dess. Nattstad är alltså det vi idag kallar nouw, där jag fortfarande är!

Jag började egentligen blogga för att jag alltid älskat att skriva, alltid varit en person som velat rymma lite ifrån min verklighet men också kunna skriva öppet om precis vad jag vill. Det är min blogg, min verklighet och jag har alltid avskytt bloggar som bara målar upp att livet är en fest , 100% bara drömliv. Alla har breakdowns, alla har dagar då de ba vill kräkas av hur trist de är men nej vi ljuger. Det finns inga sådana dagar! Aldrig!
Jag gillar äkta bloggar som kan både vara bra, glada, trist o depp. Som livets gång.

Bloggen har följt mig genom livet och jag har följare som skrivit meddelanden och mail om deras erfarenheter och händelser i livet. Följare som lämnat brev i mina skåp i skolan med massa halsband, ringar, allt. Jag har haft följare som köpt kameror, studiomickar m.m. Jag har vuxit mycket som person via bloggen och träffat människor via bloggen som verkligen är de bästa människor. Bland annat @Blondina <3

Det bästa jag vet är att få skriva som sagt oavsett om det är viktiga inlägg, tråkiga inlägg, korta inlägg, långa inlägg, positiva inlägg, negativa inlägg eller vad jag nu får för mig. Ibland blir det som de blir och det är en blogg ur mitt liv. En ärlig blogg.

Gillar