Varför är jag singel? Svar.

Postad i: Vardag.

Detta är en fråga jag får säkert 4-5 gånger om dagen och det har blivit så extremt drygt att svara på så det slutar alltid med att jag faktiskt dissar den konversationen vilket inte alls är meningen egentligen så därför tänker jag svara på skiten här istället och hoppas på att alla nöjer sig där faktiskt.

Jag har haft pojkvänner med alla olika typer utav hårfärger och frisyrer men innanför pannbenet på dom flesta så har samma lilla ärta visat sig. Självklart har dom haft bra sidor också och ja tror att det faktiskt är 2 stycken jag egentligen inte kan klaga på. Den ena utav dom två hade väl lite överdrivet mycket kontrollbehov och tänkte alldeles för mycket så att han tryckte ner sig själv helt i onödan men han var ju faktiskt snäll. Jag lämnade väl honom egentligen just för kontrollbehovet och för att det blev jobbigt för mig när han grät varje gång vi sågs för att han trodde att jag skulle lämna honom men utöver de? Inget att klaga på. 👏🏻

Jag har haft väldigt otur när det kommer till "kärlek" och egentligen så har jag faktiskt bara älskat 2 killar på riktigt. Såhär i efterhand så känns de lite konstigt att jag ens varit med dom andra men jag har ju haft några känslor för dom men att säga att man "älskar någon" är ju verkligen att ta i?
Känslor byggs inte upp efter en natt och det är t.ex störande med människor som "älskar" någon, två dagar senare så "älskar" dom någon annan?
Absolut, du kan säkert göra det. Till 100% kan dina känslor säkerligen fladdra som en påse chips men det funkar inte så för mig.

När en kille säger till mig efter typ en dag "jag älskar dig"
Då tvivlar jag på hela förhållandet. Vad håller du på med människa? Svaret du garanterat får utav mig är "gulligt" eller kanske "haha okej."
Kan de bli mer pinsamt? Nä jag tror faktiskt inte de. Om jag nu inte skulle pissa på mig, blöda igenom eller spy dig i ansiktet. Det hade garanterat blivit väldigt jobbigt sekunderna efter det.

Dessutom har jag känslor för någon. Jag vet inte varför och just nu känns de sjukt hopplöst.. Känns som dom liksom aldrig någonsin kommer släppa. Problemet är ju att jag har ju alltid känt någonting för honom sen typ vi lärde känna varandra, har väl inte riktigt reflekterat över vad jag känt dom första åren förutom att han är någon jag litar på till 100% och jag har alltid liksom varit nöjd med hans sällskap eller vad man säger även om vi liksom inte gjort ett skit förutom o mögla o samla damm ute. Nu är det ju dock skit komplicerat. Sitter i den sits där jag vet att jag måste släppa, där jag faktiskt sätter en press på mig att bara ge fan i allt. Kommer ju liksom garanterat inte förlora honom helt och hållet, vill ha samma kontakt som vi alltid haft men den sjuka pressen jag sätter på mig själv är ju fan patetisk egentligen. 😂 Dom flesta låter de bara vara o försvinna utav sig själv. Jag är lite mer sån att jag verkligen inte accepterar de faktum att jag gillar någon jag inte kan få och måste därför antingen tvinga honom eller tvinga mig själv, yes i'm crazy men jag tvingar faktiskt bara mig själv till att gå vidare, annars hade jag suttit med kramtröjan.. XD
Så att helt enkelt försöka satsa på en kille just nu känns väldigt dumt som ni kanske förstår?
Dessutom ska jag ju också få barn. Barnet måste ju liksom komma först i alla lägen. Skulle aldrig kräva en kille som inte är pappa åt den att ändra om sitt liv eller göra någonting speciellt eftersom det inte direkt är hans ansvar men respekt måste ju finnas och ska en person vara med mig så måste den ju kunna acceptera att barnet finns osv, vilket många killar inte kan, vill eller är redo för. Jag är nog själv inte redo, ingen kan väl vara det till 100% men får ju ändå försöka göra mitt bästa och lära mig efter vägen. ^^

+ jag är jävligt rädd för förhållanden. Många vet varför, en del vet inte och andra vill bara inte förstå varför trots att dom vet.

Så det är väl typ varför jag är singel, varför jag inte tackar ja till "dejter" och varför jag heller inte orkar svara på denna fråga hela tiden. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

salinda,
Wow jag trodde nästan att det var jag som hade skrivit den texten xD känner ju nästan exakt samma!! Och alla textbilder du lägger upp är ju på pricken (y)
www.saft.bloggplatsen.se
MikkizLilja
MikkizLilja,
Jaså? :O Häftigt ändå! 😊
Hoppas allting löser sig för dig :*
nouw.com/mikkizlilja
kamagra,