Vaken, veken, vkken.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Här ligger jag i sängen och är fortfarande så trött jag kan bli. Tänkte strax gå upp och käka lite för att sedan gå smått vidare till Ica och sedan kanske vi skulle rulla iväg till pappa eller till kompis så vi får väl se vad denna varma dag har att bjuda på! :)

Trött på att det ska vara livat överallt..
Fick ett samtal igår kväll/inatt och det var hus i helvete och jag HATAR att jag MÅSTE vara andra till lags för annars duger jag inte..
Jag tycker jag borde få umgås med vem jag vill osv speciellt nu när alla vet hur svårt jag haft det ett tag. Jag börjar ju liksom bli bättre men det är ju en bit ifrån fortfarande.
Skulle behöva nita så många alltså. Uuuuuyy!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

nepp
,
Hej, vi känner inte varandra så jättebra men jag brukar läsa din blogg ändå ibland för jag tycker vi är rätt så liksinniga när det kommer till vissa saker. Iallfall anledningen till varför jag känner för att kommentera är för att jag undrar om: "Jag tycker jag borde få umgås med vem jag vill osv speciellt nu när alla vet hur svårt jag haft det ett tag." Om det inte är för mycket att fråga, vad var anledningen till att någon reagerade negativt på att du träffar den personen? Är det pga nåt gammalt gräl eller liknande? Om det visar sig att det är något sånt löjligt så tycker jag att du helt enkelt skiter I vad dom säger. 😊