VAFAN MIKKIZ.. BLIR DU ALDRIG SUR?!

Postad i: Vardag.

Jag satt och diskuterade med en vän tidigare idag som jag känt typ hela mitt liv.
Vi diskuterade om att jag sällan blir sur och att hon blir sur konstant ungefär.
tror vi har stor bråk säkerligen 6-7 gånger i månaden om att hon flippat för en liten sak och gjort den till livets undergång. Hennes ursäkter är alltid roliga ''Min mens är oregelbunden så min pms har inget speciellt datum. därför jag tjurar så lätt.''

Haha jag tycker det är fruktansvärt roligt att skylla på en sån sak. xD
Därför kom jag och hon överens om att hon skulle vilja veta VAD JAG STÖR MIG PÅ och det skulle vara i ett inlägg för hur kul är det inte för er att veta? NU KÖR VI!

1. Jag stör mig nå djävulskt på människor som klagar på andras fel och brister men inte ser sina egna..
2. Jag HATAR när folk inte flyttar sig på t.ex bussen, från stolar på t.ex f-kassan, apoteket eller va tusan som helst så att gamla människor, sjuka (synligt sjuka, annars är det svårt.) eller gravida kan sitta ner. Jag blir VANSINNIG för jag tycker man respekterar dom äldre och även gravida som kanske har ont i rygg eller vad de nu är.
3. När någon säger ''Är du sur?'' och när man svarat ärligt att man inte är sur så fortsätter den och typ tjafsar om att man är sur. Man blir ju fan vansinnig då?!
4. Om jag inte får jobba. JAG BLIR SÅ IRRITERAD SÅ GAAH.
5. Vuxna människor som går på barn genom att jämföra dom med andra barn eller säger elaka saker om dom eller något för att dom surar på en annan, Äckliga människor..
6. Folk som tror att man skaffar barn för att få en bättre ekonomi. KAOS.. Bara håll käften för det kan inte ens låta logiskt när ni säger det själva.
7. Folk som tror att det är UNDERBART, LÄTT och SKÖNT att vara ensamstående och som gör typ allt för att få bli det.
8. När täcker är åt fel håll.. med hålet mot ansiktet liksom... VEM ÄR DJÄVULEN SOM LÅTER DET HÄNDA?!
9. FÖTTER! Detta vet alla men rör inte mina fötter, titta helst inte ens på dom, låt mig inte få dina fötter nära mig, jag vill aldrig någonsin ha dina fötter eller mina fötter i mitt liv ens..
10. ''Du mår ju bra eller så döljer du allting så extremt bra.'' Hade folk vetat vad för saker jag alltid har och kommer brottas med så skulle ni säkerligen inte le. Som liten fick ja lära mig att le utanför hemmet även fast jag egentligen kände för att aldrig vakna mer.
11. Rättsystemet och politiker.. Tror inte vi behöver nämna mer än så.
12. Droger.. Ja folk kommer nämna ''du dricker ju ibland, du snusar, du har rökt cigg..'' osv men ni vet exakt vad jag menar.. Ja jag hatar alkohol också faktiskt. Öl är gott, en del groggar är goa ofc men JAG HATAR DET. Jag är uppväxt i ett jävla alkis, misshandel hem.. JAG HATAR DET.. Därför jag backar från folk som dricker för mycket. Jag har själv gjort det.. Jag tog alkohol som plåster men jag är fri.. jag har musik nu. Måttlig mängd, inga problem annars nä. Men jag snackar tabletter, spice osv. ''spice'' är ofarligt. jaha? Är det så? Jag har levt ihop med pundare, sett dom trippa över skyarna och tro dom är nå superman som ska knivhugga skurkar och va dom nu håller på med. GALET.. Känner många som röker på men i närheten av mig vill jag inte att dom är när dom ha gjort de.

jag tycker det räcker så, så länge. Men detta är bara saker jag stör mig på. inte saker jag blir arg över.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

sabinabea
sabinabea,
Hej! Jag känner igen många saker på din lista över saker som du stör dej på. Den enda jag inte känner igen är den ang. att vara ensamstående då jag har turen att inte vara det. Men exempelvis punkt 2 eller 3 - så himla sant! Det får mej att gå från lugn till galen, haha! Eller som du skriver, punkt 1 & 7, lite lika ändå. Att folk som har problem lastar över det på andra ist för att ta tag i sina egna problem liksom. Kloka ord!
nouw.com/sabinabea
MikkizLilja
MikkizLilja,
hej! va skönt att du inte behöver vara ensamstående. det är mycket jobb och tragiskt när man blir själv på heltid eller kanske till och med bara halva tiden.
nouw.com/mikkizlilja
MikkizLilja
MikkizLilja,
resten är så sjukt irriterande så uscha ja😂
nouw.com/mikkizlilja
sabinabea
sabinabea,
Ja, även jag som inte är ensamstående har fan svårt att få ihop det ibland och jag beundrar alla ensamstående föräldrar! Bra jobbat, kämpa på!
nouw.com/sabinabea