Vad vill du? En fråga, många svar.

Postad i: Vardag.

Fick en fråga förut där personen skrev - "Vad vill du?" Och jag tycker helt ärligt talat att den frågan kan vara en utav dom bästa frågorna som finns just nu för jag har verkligen.... ingen aning.

Det finns en hel del saker som jag vill men som jag inte har antingen lösningen på eller orken till. Jag är liksom i grund och botten en ganska stark person, de vet jag själv. Jag har överlevt jävligt mycket som en hel del i dagens läge aldrig ens skulle orka med. Ja det är faktiskt så.

1. Jag har några personer som står nära mig, en del väldigt nära som är sjuka. Dom är jävligt starka personer och det tackar jag ta me fan av hela mitt hjärta för! Jag är inte direkt orolig för det är krigare jag snackar om. Jag mår absolut dåligt över det, jag skulle ljuga om jag säger att jag inte tänker på det. Det gör ont som fan i mig men dom personerna är så otroligt jäkla starka så dom kommer greja detta! ❤️ dom vill jag se friska!🌺

2. Jag vill få så sjukt många saker ogjorda och jag tänker inte ens gå in på vad det är för något. Jag är ingen person som skäms över vad jag gör, ingen som heller går och grubblar utöver vad jag gjort i mitt liv men det finns några få saker som jag önskar att jag aldrig gjort.

3. Jag vill räta upp mitt liv ordentligt för att göra mina älskade päron stolta. Jag vill inte bli ett fall för soc där dom utreder barnen, jag vill inte leva på soc, jag vill inte sitta som en tattare med barn utan jobb för att jag inte orkar/bryr mig för att alla andra vänner går hemma och "pluggar i skolan" när dom nästan är 30. (Bra att dom pluggar upp betygen men kan va kul med en inkomst när man är 25-30 år utan lån från CSN..)

4. Jag vill bli lite mer rak i mina tankar. Finna svaren nästan lika snabbt som jag ställer frågan.

Vart står jag nu? Jag är påväg men vad händer? Jag vet inte.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer