Vad som hänt

Postad i: Vardag.

Jag har haft lite sega och konstiga dagar helt ärligt det sista. Jag ha gått o bryti upp med min pojkvän, många vet om det som följer min Facebook. Jag var liksom tvungen att skriva ut det då folk raggar som galningar och spammar som hej kom o hjälp mig. Dom bryr sig liksom inte om respekt eller som andra som är mina vänner eller hans vänner (eller bådas.) fattar inte riktigt hur man kan göra så menmen det är väl bara jag!

Även haft massa vänner o massa utav hans vänner (inte samma som raggat) som skrivit och ringt om vart annat för att skvallra om vad han gör, vad han säger osv och helt ärligt.. jag har kommit till en gräns där jag skiter i vilket.
Först blev jag irriterad men de rann bort. Nu bara skiter jag i alla människor istället för jag orkar inte för man vill inte lyssna på skiten oavsett om det är sant eller inte så det är bara att sluta.

Jag hatar INTE honom, jag vill bara klargöra det för jag vet att många kan bli psyko och tro att bara för det tar slut så har killen gjort något (troligtvis för jag haft dåliga relationer) men det har inte varit något, jag tänker inte gå in på varför men det är ingenting allvarligt som hänt.

Min svärmor, hans mamma är jätte fin, hon pratar med mig och finns där liksom när det är jobbigt och jag är galet tacksam för det.

Jag tänkte bara glida in och säga mitt eftersom jag blir bombad i chatten, blir bombad på snap, högst olämpliga människor just nu som raggar osv. Visa lite respekt! Åtminstone för er killkompis.
Vad han känner eller inte vet inte jag. Vi har ingen kontakt men det betyder inte att det är fritt fram för er att svika er kompis. Han litar på er, få honom inte att tvivla om er!

Jag kommer fokusera allt jag kan på bra saker nu, jag mår fruktansvärt dåligt och orkar inte vara på topp eller skriva som ingenting. Vill bara att ni ska förstå att ni gör fel (ni som inte gjort något, ta inte åt er, ni är underbara!)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer