Vad hände?

Ja idag har varit inprincip omöjligt att blogga. Varför?
09.30 klev jag in på dagis för inskolning till 11.00 för den minsta, där bär man inte telefonen på sig såklart och påväg därifrån köpte jag blöjor och fick samtal ifrån bup, barn och ungdomspsykiatrin som hade dragit ihop ett team vi INTE skulle träffa. Vår ordinarie barnpsykolog hade visst gjort fel. När vi la på kom vi direkt upp till mamma där vi åt lite lunch, sedan var de bara vända o springa till dagis, hämta nummer 2 och ta bussen till vc.

Jag glömde självklart våra munskydd så fina svärmor kom med 2 st åt mig och dottern eftersom man ska bära munskydd på vc.

Min mamma for in på ett möte först hos arbetsterapeut vilket verkade gå bra! Är glad för hennes skull att hon äntligen fick komma dit.

När hon var klar fick jag träffa en sjukgymnast som kikade på min rygg och på min nacke. Mina muskler är tydligen överbelastade och jag har tydligen en skolios vilket förklarar min ryggvärk. Dock misstänkte hon även någon bristning eller liten spricka (minns inte) på ena kotan men bör lagas själv som jag förstod det.

Direkt efter fick jag träffa psykologen vilket var skönt. Fick göra avslappningsövningar men också tala allmänt om hur mitt psyke och min kropp reagerar. Jag tror faktiskt att hon är jätte duktig och att hon kan hjälpa mig mycket. Vi talar om trauma, om depression, stress m.m och hur man kan finna sig i det på olika vis.

3,5 timme spenderades sammanlagt på vc. Tufft för barnen nu när man måste sitta still, va långt ifrån folk m.m men dom var SÅ duktiga. Jag glömde frukt åt dom, ni vet stressen när man ska hinna dit och hjärncellerna krockar. Fick fråga svärmor om de också Haha.. en sån guld person. (Min svärmor jobbar där så jag ringde inte dit alla ja kände)

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Kram gumman ❤️ Så skönt att få allt det där gjort ändå eller hur?

nouw.com/blondina
paamcakees
paamcakees,
Det gick i ett! Men de är skönt när det är avklarat ❤️
nouw.com/paamcakees
Jannike,

Låter ändå som en produktiv dag på ett väldigt bra sätt. Måste kännas skönt att ha fått stöka av allt de där

nouw.com/seagullcrying