Vad är kärlek för mig?

Postad i: Vardag.

Jag får många gånger höra någonting liknande på chatten "du vet inte vad kärlek är."
Nä jag vet garanterat inte vad kärlek är över huvudtaget för jag har aldrig sett någonting speciellt med det men någonting jag vet är att jag inte skriver så till en kille så fort den nobbar mig, det är faktiskt en sak jag är ganska säker på.
Anledningen till att jag tackar nej till era film kvällar, dejter osv är just för att jag gillar någon, vilket jag också sagt till er.
Ibland använder jag mig utav former som t.ex -
"jag är upptagen fast ändå inte så jag är inte intresserad."
"Jag gillar någon så nej tack."
"Jag är inte intresserad."
"Jag har sagt det 100 gånger, jag gillar någon så jag är inte intresserad utav dig."
Och väldigt många andra fraser som bara kan tolkas på ett sätt, jag vet inte vad kärlek är och jag är en väldigt tråkig människa. Vad sägs om att du slutar skriva till 10-20 olika brudar och sluta tänka på min fiffi så kanske du en dag får någon?

- Men Mikkiz, du vet ju faktiskt inte ifall han skriver till 20 olika brudar..
Nej det kanske jag inte gör. Jag har dock råkat ut för flera killar som skrivit till mig samtidigt som den raggat på mina närmsta tjej kompisar. Killar lär sig aldrig att tjejer PRATAR med varandra. Jag pratar t.ex med Julia, Ann, Mikaela, Paula, Sandra, Matte (han är ju visserligen kille o vi har jobbat ihop) om problem, killar, tjejer o allt. Har väl dock inte pratat sex och så mycket specifikt på killfronten med Matte ännu, han skulle ju säkerligen rymma för sitt liv om jag pratade likadant med honom som jag pratar med Julia, haha!

Varför vet inte jag vad kärlek är enligt er? Det har jag faktiskt funderat på lite grann eftersom enda gångerna ni påpekar att jag är tråkig o inte vet vad det är, är för att jag säger att jag inte är intresserad? Hur tänker ni?

Jag tänker själv lite såhär om varför jag inte vet vad kärlek är..
Alla förhållanden har både bra och dåliga stunder men för det mesta har jag sett det dåliga. Om jag säger att jag gått deprimerad från dag 1 till den sista så skulle jag ljuga, man gör ju liksom inte det oavsett hur dåligt förhållandet än har slutat..
Dock vet jag att första månaderna oftast är skit bra till t.ex killen är otrogen, slår en, låser in en, bryter ner en psykiskt eller kanske drogar och glömmer bort vem man är. Ja, jag har då testat allting och vet ni varför allting blir så dåligt? Jag är en person som tror på "det var inte meningen, jag kommer inte göra om det, jag älskar dig så ge mig en chans till." Den bruden är jag. Varför skulle en kille som varit otrogen 7 gånger göra om de? Han har ju liksom sagt att de inte kommer hända. Varför skulle en kille som slagit en flera gånger, slå igen när han sagt att han ångrar sig? Kärlek kanske ser ut sådär, vad vet jag?
Jag har sett min mamma bli misshandlad nästan varje dag utav ett tidigare ex som vi bodde ihop med fram till jag var 13, fram till jag var 14 så gick jag full nästan varje dag och något ex sitter på kåken, något ex var otrogen, något ex tog droger o tog sitt liv (av misstag dock, han trodde han kunde flyga) och dom andra exen orkar jag inte ens dra upp.
Utav alla ex jag haft, alltså som jag gett en chans att visa hur dom fungerar och hur en relation ser ut ihop med den.. Har på ett ungefär slutat i ett "dafuq är det här" tillstånd.

Jag är väldigt less på att höra att jag varken vet hur man är trevlig mot killar eller hur man dejtar någon men what?
Förhållanden fungerar inte som på film? Det är ingen super trist channing tatum romantik man upplever.
Det är mer motgångar än vad det är någonting annat.
Jag har kommit till en punkt då jag verkligen tycker om någon men ändå inte vill. Varför? Jag vågar inte. Jag vågar inte ha känslor för någon, jag vågar inte vara ensam med den, vad händer egentligen när vi bråkar första gången? Vad händer så fort jag somnar eller åker ifrån honom? När får jag veta att personen har någon annan?
Jag hatar att höra orden "vi måste prata, måste berätta en grej, förlåt de var inte meningen."
Jag är spy less på mänskligheten och spy less på killar i största allmänhet. Jag umgås hellre med killar men jag litar inte helt 100 på speciellt många.

Well yes. Finns inte så mycket mer att säga antar jag.
Har blockat dom mest irriterande men here we go.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer