Utredning!

Postad i: Vardag.

Sitter just nu med Ida och väntar på att min fina lilla Donna ska somna så vi kan lägga oss. Vi ska upp 06.00 för att lämna lillan på dagis och sen åka till sjukhuset för jag ska göra blodprover. Dock är det nog inga vanliga prover för det stod att det tar upp till 60 minuter att göra allting? Det låter ju sinnessjukt om det bara ska tas några rör?

Hur som helst så efter 19.45 igår så fick jag inte äta och får inte förrän efter proverna och 23.45 fick jag inte snusa något mer heller. Jag får inte ta mediciner och jag får heller inte anstränga kroppen alls på 10 timmar innan.
Så just nu klättrar jag väggar för mat är det bästa och det enda jag får dricka är vatten. Jag kommer må så fruktansvärt illa om några timmar och sen ta blodprover som är något utav de VÄRSTA för mig. Jag hatar sprutor och blod..

Sen hoppas jag innerligt att jag får äta ganska snabbt efter det och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Alltid lika trevligt. Mina fina små bröder kommer också om några få timmar så de blir fullt hus, kul! <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer