Ursäkta usliga dagar.

Postad i: Vardag., Deep shit

Godmorgon!
De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga dagar psykiskt, först visste jag som inte riktigt vad de var med mig och min lilla bägare har varit full ett bra tag. Ni vet när man går runt och känner ”ja men kom igen, fyll upp de sista i skiten och släpp lös ragatan.” Igår då jäklar brann de av åt alla håll. Hjärnan var så frustrerad, arg och ledsen så visste inte alls vad jag skulle göra.

Idag är det lite bättre. Fortfarande lite låg sådär men en aning bättre. Skönt de iaf skulle jag säga. Fortfarande lite hjärtklappning haha... Jag har så hög puls i vanliga fall så när jag blir arg ökar pulsen, jag brukar snitta 189-190 i puls när jag är arg så då får man lite dubbelslag och hjärtklappning någon dag efter. Läkarna var tidigare oroliga över min puls men inte så mycket längre. Nu vet dom att jag bara är irriterad/arg när jag går upp så högt i puls. Haha..

Nu ska vi bada Benjamin och sedan fara och stor handla. När vi kommer hem måste jag sätta mig direkt med plugg annars hamnar jag efter vilket absolut inte är bra. Just nu studerar jag personligt ledarskap och måste skicka in sista uppgiften idag. Sen tänkte jag faktiskt försöka rensa mitt huvud lite genom att måla. Det hoppas jag på att kunna göra idag. Vi får se.

Gillar

Kommentarer

JenniferQ
JenniferQ,
Hoppas att du känner dig lite bättre eller vad man sak säga! Vet hur de känns när de bara fylls på och fylls på! Så hoppas du känner dig bättre snart! 😊
nouw.com/jenniferq