Uppe med tuppen!

Postad i: vardag

Godmorgon!
Hoppas ni alla sovit gott, de har väl jag relativt. Leah vaknade en snabbvända vid 05.00 tiden men somnade om. Jag somnade visserligen inte om fast jag somnade vid 03 tiden. Jag började störtblöda näsblod för 3 gången på 3 dagar.
Tror jag lider av extrem sömnbrist, hyper stress osv. Jag kan liksom inte slappna utav. Jag förstår inte, de vill inte ge med sig..

Idag har jag lite små ont i halsen men jag jobbar ett pass mellan 12.00-17.00 idag så jag hoppas på att jag ska slippa näsblod under den tiden och att jag faktiskt ska kunna sköta mitt jobb som vanligt utan att jag ska somna på jobbet eller känna mig stressad. Så småningom lugnar väl livet ner sig hoppas jag!

Utöver det så är det nog bara lugnt och skönt. Jag har inte alls så mycket planerat förutom jobb och en uppgift som ska skickas in till skolan om jag ska vara ärlig.

Nu blir det hur som haver frukost för mig och lilltösen. Jag tar nog bara lite te för jag har tappat mina hungerkänslor men lillan ska nog få en stor tallrik yoghurt med flingor. :)

  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer