Tvåsiffrigt!

Postad i: Vardag.

Idag är dagen förbi 100, jag är äntligen nere på tvåsiffrigt. 99 dagar kvar till BF jag är taggad på att den lilla ska komma ut och att få börja träna upp min rygg igen. Visserligen inte alls så sugen på själva förlossningen men när jag hörde "jag föder hellre 10 barn än att tappa oskulden igen" så kände jag att det finns kanske 3 % att jag överlever. Oskulden gjorde väl ont att tappa men det var ju inte direkt någon kraftig smärta. Haha förlossningar är väldigt inviduella, en del får lättare och en del får svårare men mitt hopp just nu är att jag hänger o dinglar där bland dom som haft det lätt. Haha..

Har varit ute på kvällspromenad med hunden, mött Lillis, druckigt varm oboy med mamma och nu har jag lagt mig på sängen för att räta/vila ryggen lite. Den tar faktiskt gärna lite stryk men det kan ju bero på att jag sitter som "en kille", vresar alltid isär med benen och halv ligger/sitter. Har fått extremt mycket skäll utav min barnmorska och min sjukgymnast för att jag inte sitter sådär "tjejigt" med bena slickade mot varandra och rak i ryggen. Barnmorskan slår alltid till mig på benet när jag är därinne och säger "SÅDÄR SKA MAN ABSOLUT INTE SITTA!" Och det får alla med foglossning höra. Ska iallafall bli så sjukt skönt att få lägga den lilla i sin säng, ta på mig hörselskydd och få sova ut ordentligt 😅😅
Skämt o sido för er som inte klarar av att förstå sånt.
Nä men jag längtar tills den kommer ut, magen känns så full och spänd hela tiden eftersom den inte växer som alla andra gravidas magar. Det känns lite som magen spricker på insidan men det får jag väl vara glad om den inte gör ^^

Ska försöka sova ut så mycket som möjligt imorgon fast ändå inte för länge. Vet inte alls hur det kommer sluta men, men..
Dags att springa in på toan och borsta tänderna + håret så man kan fläta det lite snabbt innan man lägger sig.
Det är också lite konstigt på tal om ingenting. Håret växer med raket fart under graviditeten.. Klippt de flera gånger nu för att jag velat att det lugnar ner sig, vilket det bevisligen inte gör eftersom de är bra att klippa håret men hade ju hellre fått lite tjockare än längre just nu.
Nu börjar bebis sparka igen, dumt att dricka socker innan läggdags.. Men vad gör det om 100 år mina damer o herrar?
Godnatt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer