To do

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Dom flesta utav er vet att jag både gillar och hatar att vara vaken den här tiden på dygnet. Dels för att jag gillar att vara vaken tidigt och se morgonen gå från morgonkvist till kvällskvist men tyvärr är jag den som sover bäst på morgonen/dagen och fungerar bäst på natten. På natten har jag både hjärnan och kroppen igång på fullvarv. Alla tankebanor och allt de pigga sitter i takt med månens ljus ungefär.

Jag är egentligen en optimal person för att jobba natt. Det är egentligen de ja vill göra också, hatar att jobba på dagtid när de är varmt och äckligt.
Enda nackdelen med arbete på natten är ju att de inprincip inte går några bussar alls och för någon som inte hunnit ta sitt körkort ännu så suger de ju självklart en hel del!

Idag har jag detta på listan ;
* Packa
* Göra mig av med äcklig pant. Har inte pantat på flera år, lillebror brukar få min pant faktiskt för att jag inte orkar haha men nu är han borta så har typ en sopsäck som måste pantas, tänkte han kunde ta pengarna för de.
* Plugga. Måste göra x antal inlämningar idag, FUCK.
* Fara på skroten och se ifall dom har lite reservdelar.
* köpa kläder.

Min klocka ringer egentligen via 08.00 men jag vaknade utav att grabben gick upp och i vanliga fall kan jag somna om men nu gick de inte.^^
Léah vaknar väl strax så jag går upp, fixar livet osv lite innan hon vaknar. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer