Ta körkortet!

I annonssamarbete med trafiko. Jag känner att jag omöjligt kan vara den enda här som inte orkat/hunnit tagit tag i körkortet ännu. Jag önskar jävligt mycket att jag hade det såklart men oj vad det verkligen suger att jag inte har det.

Nu har jag faktiskt hittat en tjänst som fungerar, som underlättar väldigt mycket för mig och troligtvis många andra. Jag vet inte statistiken såklart!

Trafiko håller handledarkurser med utvalda lärare runt om i hela Sverige. Man kan själv boka kurserna enkelt direkt ifrån sin egna mobil vilket är både enkelt och bekvämt!
Dessutom har de även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. Hur bra är inte det egentligen? Jag är otroligt dålig på teori och lite allt möjligt så när hjärnan kan underlättas utav sånt här blir jag glad haha!
När du gått någon utav kurserna får du tillgång till plattformen helt gratis.

Här finner ni handledarkursen -> HANDLEDARKURS

För mig är det väldigt viktigt att det är bra personer som handleder som gör att jag känner mig trygg när jag går igenom dessa moment.
Här kan ni läsa mer om tjänsten och de olika momenten m.m -> TRAFIKO

Har ni tagit körkort ännu eller är de kanske något ni funderat på eller kämpar med?
Varje gång jag tänker ”NÄ NU SKA JA TA DE!” Så har det varit massa ivägen men nu tänker jag att det kanske är dags. Är så trött på att alltid be om hjälp typ vid storhandling. Jag älskar ju bilar, att köra bil osv haha.

Reklam för trafiko.

Gillar