Synd att klaga.

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla fina, söta och glada och mindre glada människor. Det är fredag, vilket innebär helg för vissa och inte ett skit för oss andra faktiskt.
För mig betyder de ingen sömn inatt, läkarn tidigt och ett glatt leende i värmen trots att det inte går att andas ute. Det är verkligen skit tungt i sådär 40 grader, att andas med kassa lungor. Det är nog bra att vi inte bor i ett så varmt land ändå.^^

Sömnen blev förstörd inatt eftersom lillan valde att vara vaken. Det tär ju en aning på en MEN jag har absolut ingen ork i kroppen, ingen känsla för någonting när man är såhär trött och dessutom när det är galet varmt. Vi lever på gurkvatten, vätskeersättning, glas och den mat vi orkar få i oss i värmen. Lättare för oss vuxna än vad de är för dessa små liv till barn. Stackars dom helt klart som inte har någon aning om hur dom ska hålla sig svala. Vi vet åtminstone relativt vad man kan göra även om kroppen i sig är ett stort mysterium. Inte så fascinerande när man går i skolan och måste plugga om det men helt ärligt.. Det är ju fantastiskt häftigt såhär efteråt!

Nu blir det frukost och sedan fara iväg snabbt till läkarn. Hoppas ni alla får en fin dag <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer