Svar på ask, min "bror"

Postad i: Patetiskt!

Varför har jag blockat och tagit bort min "bror" överallt?
Jo svaret är ganska enkelt. Han kanske är min så kallade "bror" men vad jag vet så säger inte ens bror att man borde dö, han ska misshandla en, han önskar livet ur en osv.. Han är 24 år, har egna barn osv och kan ändå sitta och säga att han ska misshandla sin gravida syster? Kanske är han inte alls värd att vara i min närhet då? Ne precis! :)

Varför är han arg på mig? Jo för att han inte kan tala sanning till sina flickvänner. Nu kanske han bara har en men vem vet egentligen? Jag säger ifrån om jag tycker att någon gör fel och har man en kvinnosyn värre än något så borde han få veta det.
Han skrev inte till mig att han önska livet ur mig eller att han skulle misshandla mig utan det skrev han till min/"vår" mamma vilket är jätte moget. Jag är så glad för dig lilla gubben att du visar mamma att du valt en annan väg än hur hon uppfostrat dig. :-*

Han hotar också med "om du inte slutar lägga dig i så kommer du inte få se mina barn."
Barnen har mammor också. 1. Den ena har lvu men där bestämmer mamman också vem som träffar den. :) 2. Din dotter bor hos mamman vilket gör att hon också bestämmer vem som går ut och in. 3. Resten kan du ju fundera på själv.

Ifall du inte minns vad du skrivit sötnos så kan du ju få läsa allting en gång till. Puss

Gillar

Kommentarer

1
,
Jag föstår inte riktigt vad texten handlar om. Har du lagt dig I din brors förhållande på något sätt? Hur är han annars, är ha en aggressiv person i vanliga fall?

Hursomhelst så är det inget sätt att prata med någon och du förtjänar inte den här sortens negativitet. Jag tycker att det var bra att du blockade honom, iallafall till det hela lugnar ner sig.
MikkizLilja
MikkizLilja,
Han behandlade 2 tjejer fel och jag reagerade och försökte hjälpa dom båda vilket han blev sur över. 😊 han är väl en aning sur men jag är hans syster så lite tjafs kan ju bli men han gick överstyr!

Tack så jätte mycket. Jag tycker de blir bäst såhär 😊
nouw.com/mikkizlilja