Svar om uppväxt.

Postad i: Vardag., Deep shit

"Varför har du panikångest liksom vad har du råkat ut för då du är trasig?"

Som svar på det där så vet jag inte vad jag borde svara eftersom dom flesta säkerligen läst mitt inlägg jag skrev om min uppväxt. Det är ju dock väldigt längesedan så ska försöka förklara detta bra.

Min mamma och min pappa gjorde slut och flyttade isär när jag var 1,5 år gammal. Min mamma träffade en ny kille och från början så var han ingenting liksom. Så småningom började han dricka varannan dag till varje dag och bara det tog på mina syskon och min mamma. Så småningom om ville han också att jag skulle dricka med honom, även min storebror men han sa nej.

Jag kunde komma bakis till skolan när jag hade prov och det var liksom redan i 2a klass. Då ska man inte ens veta vad det är typ..

Mamma och han bråkade varje dag och det var väldigt jobbigt även fast ingen brydde sig om vad han sa. Man märkte knappt att han existera när han var nykter men när han var full så skrek han och sjöng han om någon jävla kyckling 24/7.

Han började slå min mamma och mina bröder, tillslut fick väl även jag stryk. Jag berättade aldrig i skolan om vad som hände hemma och på soc mötena så satt jag och skydda de a**t..

Levde med skiten i 10 år innan mamma dumpade honom och träffade en ny.
Jag har inte skrivit så noga om vad som hänt direkt men det kanske kan vara de som är en stor faktor? Det finns självklart lite annat som förstört men inte alls på de här sättet.

Vill ni ha lite mer noggrant förklarat så ska jag försöka riva upp det gamla lite grann för att försöka förklara så bra som möjligt. Det var en hel del snutar hemma hos oss och massa anmälningar på grund av all alkohol o hans bedrägerier osv.

Kik - mikkizlilja snapchat - mikkizlilja
Instagram - mikkizlilja
Ta kontakt om ni undrar mer om de :)

Gillar

Kommentarer

catricecarlsson
catricecarlsson,
Älskade syssling, du är stark! Finns alltid ❤❤❤
nouw.com/catricecarlsson