Svar om Simon pimon.

Postad i: Vardag.

I ett förhållande så tycker jag att tillit och förtroende är en självklarhet!
Jag har dejtat Simon i ca 4 dagar och jag känner honom sedan flera år tillbaka. Självklart lär jag ju känna honom på ett helt nytt sätt just nu emot vad jag lärt känna tidigare men Simon är en jävligt snäll person och han har sjukt mycket respekt för mig och då menar jag inte att han beter sig som att han är rädd för mig.. Utan han visar att han accepterar mig och han respekterar vad jag vill och hur jag känner osv.

JA, jag litar på Simon!
Man kan liksom inte jämföra en ny kille med en kille man dejtat förut? Det går inte och det är heller inte rättvist mot honom!
Klart att jag är rädd för otrohet och det är väl självklart att jag är rädd för att få "knivar i hjärtat" men jag är nöjd just nu.
Han är super snäll och han finns där för mig. Han är som en pojkvän men också en nära vän och det är allt som behövs. :)

Sen va det gäller mina ex.. Jag litade på dom fullt ut tills dom visa att jag inte kunde lita på dom överhuvudtaget. Min pojkvän har ingenting med mina ex att göra. Han är vän med ett av mina ex och det får dom jätte gärna vara. :)

Vet att vissa ba rynka på näsan och typ ba "wtf haha?" När vi blev tillsammans och det är personer som står oss båda ganska nära men i don't give a Fuck. Passar de inte så stick! :)

Hoppas du/ni fick svar på det ni undra över. Puss. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer