Svammelnatt. Känsliga varnas

Postad i: Vardag., Deep shit

Jag börjar bli sådär äckligt less ni vet.. äckligt less på sömn. Jag kan ha varit vaken ett dygn, varit trött på dagen osv men när det är dags att sova så slår huvudet frivolter och jag minns..
Jag minns exakt alla saker jag inte vill minnas... i detalj..
sen efter det så kommer självklart alla frågor.. varför gick de så? Hur blev de så? Varför blev de inte värre? Varför gick det inte bättre? Hur slutade det egentligen? Hur borde det slutat? Hur kunde de varit annorlunda? Undra vad jag ska äta imorgon? Jag kanske förtjänade det? Jag kanske gjorde någonting? Hur många har typ samma frågor som jag men aldrig får svar? Undra när man dör egentligen? Hur uppstod jorden? Undra varför det egentligen heter tallrik.. det är helt idiotiskt?
And so on liksom..

Dom säger tiden läker sår men det tror jag inte på. Man lär sig hantera alla saker man råkat ut för men man läker ingenting, man accepterar de faktum att livet går åt helvete ibland men kul kan man ha ändå.

Jag sitter alltså 04.11 och spekulerar i ifall mitt liv suger, ifall det är bra, vad som är rätt och fel och ifall jag är hungrig.. Det är en fruktansvärt dålig, bra, rolig och idiotisk kombination en fredags natt/lördags morgon..

Vad håller jag på med? Inte tusan bakar jag kladdkaka iallafall. Nä jag ligger här i sängen och helt ärligt funderar på ifall jag ska gå upp, koka te och läsa matte. Fattar ni, matte?
Nä ni fattar inte, jag kanske älskar matte. Hur ska ni veta liksom? Men jag hade ett svagt godkänt i matte i 8an, innan jag hoppade av skolan. Jag såg film, sov och söp på lektionerna.. Bra? Nä verkligen inte. Rekommenderar ingen det i efterhand. Alla små gangsters leker Krim när det kommer till skolan men shit vad man förlorar på det.
Jag lekte dock inte Krim. Jag var mer i depression, i ett destruktivt förhållande där jag försökte läka mig själv i alkohol och hoppa sedan av för att göra människan nöjd. Vilken poäng jag fick där! Nej inte direkt.

Har ni märkt hur jag hoppar från sak till sak? Att jag liksom svamlar om precis allt men ändå ingenting viktigt? Såhär funkar alla mina nätter.. jag borde blogga på nätterna istället. Vilken skrivarglöd liksom!
Ni skulle aldrig förstå någonting och jag skulle få ur mig 95% av allt som jagar mig i huvudet på natten.
MEN jag tänker avsluta här innan vi börjar svamla i 45 ljusår till.

Godnatt/godmorgon/hörs o syns.

Gillar

Kommentarer