Stressa!!

Postad i: Vardag.

Precis ätit en udda men jätte god frukost. Det blev Kina mix ( för er som inte vet. Ris, majs och ärtor med smör) som en typ utav nödlösning då jag verkligen inte hittade någonting annat och jag har ganska så bråttom för att först lösa ut papper på Coop för att sedan ta bussen ner till stan ihop med mamma för att vi måste på ett gemensamt möte. Kan faktiskt inte säga att det är en värdelös dag även fast jag har massor utav yrsel osv men men det blir nog bra.

Kan också stolt säga att jag har varit nikotinfri över 1,5 dag och jag kan även säga, kanske inte så stoltare men shit va jag ångrar mig. Har ju LITE nikotin behov just nu men nej, jag klarar mig. Jag har gått igenom värre saker än att sluts med portions påsar, haha!

Ska blanda lite starkare saft och leta rätt på mitt barnkkort eftersom jag är så himla duktig på att ha kål på de när jag nästan aldrig använder de. Dumt..

Hörs runt 15-16 tiden tror jag ifall mötet inte blir försenat. Puss

Btw... Denna katt har jag aldrig hatat så mycket som i natt. Höll mig vaken till 6-7 i morses för att tugga på mitt hår, lägga sig i mitt ansikte, riva sönder mina fötter osv. Blä. Kommer gå under idag.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer