Störande dag.

Hej babes!
Skrivit dåligt det sista då jag varit hemma hos trazzla, på läkarbesök osv. Idag t.ex så vaknade jag med 30% i telefonen, kollade lite på youtube och pratade lite i telefonen. Sen helt plötsligt när telefonen har 1 % så springer jag till laddaren och då har den helt plötsligt slutat funka? Vilken otur har inte jag?

Fick springa ut och bort till Jula för att köpa en ny laddare och sen gick jag in på Willys med mamma men fick gå ut sen för min hals har varit trasig i flera månader PÅ RIKTIGT... Flera månader.. Får ingen hjälp av VC..

Iaf så har jag ätit kyckling gryta idag ifall det nödvändigtvis är roligt att veta och jag och mamma har grejat med den satans Boxern. Efter snart 6 timmar har den hittat 8 kanaler.. Inte ens några roliga kanaler.. Blä!

Har kanske ett samarbete på gång med en tjej men det beror på hur det går här. Många skriver till mig om samarbete men på riktigt så blir det bara pannkaka av allt för antingen är dom oseriösa, helt ovilliga att hjälpa till o bara tror att jag serverar läsare osv. DOCK vet jag inte med den här tjejen än för vi har inte talat så mycket! :)

Gillar

Kommentarer