Standard regn-midsommar + lägenheten!

Postad i: Vardag.

Glad midsommar, är det så man säger? Jag skulle tro det eller vi får hoppas på det helt enkelt!
Min dag började självklart med att jag försov mig. Skulle upp klockan 08.00 för att fara till min nya lägenhet och tjöta lite runt 10.00. Tanken var att Leah och mormor (min mamma) skulle fara med men Leah sov fortfarande och mormor med så jag väckte bara mamma o sa typ ”jag har försovit mig, ska va i lägenheten om 20 minuter, du får ta Léah!!”

Sedan åkte jag iväg. Hon som bor där just nu är verkligen jättesöt! Hon bryter dock på brasilianska så ja har ibland lite svårt att förstå men verkligen URGULLIG, haha!

När jag kom hem så vaknade Leah, tyvärr väldigt febrig.. inte bra när vi precis hade kommit ifrån all förkylning, lunginflammationer osv. Jag är livrädd för att få lunginflammation en gång till faktiskt..

Utöver de så suger de att hon vaknade dålig, vi kände ändå på oss de eftersom mina syskon varit små dålig nu i ca 2 dagar.. Men idag skulle jag och Léah fara med grabben min och fira midsommar med svärmor och några till men dagen kommer ju tas igen oavsett längre fram i tiden. <3

Har köpt hem lite alvedon, honung osv så jag kan försöka proppa min dotter full med te o honung i hopp om att ingenting smittar mig för då är jag relativt körd sen. Är så less på att bli dålig, jag utan immunförsvar liksom.. o jag med helkassa lungor och en förvärrande RA.. Det suger menmen barn drar till sig baciller och jag är väldigt mottaglig så det är bara tacka och ta emot ;)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer