Stalkers still hatiN

Postad i: Patetiskt!

Visst är det fantastiskt? Fantastiskt att jag inte kan lägga vad jag vill, hur jag vill eller när jag vill på mina egna sidor innan någon slinker in ett öga och låter käften spinna runt.
Jag är en ”bloggare”, jag har många följare och jag förstår att det är provocerande att vara svartsjuk, avundsjuk och att hota, japp jag har hoten sparade i mitt fotoalbum som skickats till vänner, pojkvänner osv då dom haft sin fulla tillit där.

Jag ber er vänligen nu att lämna min blogg om ni inte klarar utav er läsning. Ingen har bett er att vara här.
Även om vi varit vänner eller inte så kom ihåg. Du la faktiskt första lögnen, inte för mig utan för dejten.

Problemet är att en del människor bara är luft för mig, dom existerar inte ens i min tankebana och de är väl mer bara de jag försöker säga. Förstår varför vissa gjort bedömningen dom gjort, kanske till o med skulle gjort en bättre bedömning.

Men med detta så kommer jag dra ner foton på min dotter online fram till dess att psykfall försvinner och lägger ner sitt motarbetande.
Jag och leahs fader har nämligen en helt okej kontakt, även när han ringer så kan vi prata som vänner om allt möjligt, dock har jag sagt åt han att jag vill att mer intresse ska visas MEN det är mellan mig och honom. Sen spelar det ingen roll vad random människor säger. Därför ber jag nu om att ni ska sluta förstöra så Léah faktiskt kan få bygga upp sin relation o kanske fortsätta sina Skype samtal med sin pappa. Frågor tas privat MED MIG så kan ni kanske få ett ärligt svar istället för att låta avundsjuka rinna över och tro saker som inte stämmer.

Gillar

Kommentarer