Stalkers, jag och MR

Postad i: Vardag.

Tittade på Stalkers förut idag och sedan får jag ett sms utav en kompis som skriver "tänker på dg när jag ser Stalkers. Stackars babe!<3"

Till en början så förstod jag inte hur min kompis kunde tänka på mig men det var inte första gången jag fått höra det liksom. Tillslut så hände mer o mer saker i programmet och jag började inse att jag kanske skulle behöva vara med där. Hahaha!

Har en liten stalker eller 2 faktiskt som varit med mig i ett par år nu och dom är precis som att allting skulle vara helt normalt. Som om vi vore bästa vänner + att dom tror att dom äger mig. Det är ju faktiskt skit kul men jobbigt.

Är bara glad att dom inte dyker upp utanför mamma i Umeå då dom båda bor nära pappa så känns de bättre att jag får en paus då jag är däruppe! :')

På tal om idag, alltså ingenting så skulle jag träffat en kompis men planerna blev ändrade då den somnade och lämnade kvar mig i dimman, haha! Nå ja, finns andra dagar men har faktiskt lovat någon att dra iväg med den på hemligheter! :3 ❤️

Nu ska jag försöka sova några timmar. Btw har äntligen fått tid för min MR (magnet röntgen) men den är på mitt i en helg :s trodde inte det var möjligt men JO. Några timmar en lördag blir på sjukhuset och jag hoppas bara att det går bra! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer