Spök-time

Har ni varit med om någonting övernaturligt någon gång? Eller någonting som ni egentligen inte kan förklara? En obehaglig, rolig eller rent utav läskig händelse?

Jag har varit med om väldigt mycket skumt som jag egentligen inte kan förklara. Jag är dock alltid en person som försöker finna logiska förklaringar till inprincip allting. Det går inte alltid och vad var det då egentligen som hände? Hur ska man veta?

Jag är uppväxt med att vi inte är de enda på planet, de som går bort finns ofta kvar. Onda som goda. Vilket jag ändå tycker är en fin sak. Förlorar jag någon så absolut blir jag förstörd men jag kan också tänka att de alltid finns här.

Jag har sett mycket skuggor som går förbi. Är det min hjärna? Är det någonting? Det kan men inte veta.
Dessutom bodde vi i en lägenhet när jag var ca 11 år där en kvinna tyvärr brann inne. En kväll i månaden, alltid samma datum gick jag i sömnen och la mig i ett annat rum under natten. Samma morgon, samma datum i ca 2 år stank de rök i lägenheten. Cigg rök. Kvinnan som brann inne somnade faktiskt med en cigg i handen. Sammanträffande? Dålig sanering? Påhälsning? Inbillning? Vem vet.

I korta drag en utav mina tillfällen jag sett/märkt någonting konstigt.

Gillar

Kommentarer

Devilinsky,

Skuggorna som du ser/sett/såg stämmer. Det är oftast så vi vet om vi är andliga av oss & så de visar sig. Det va kvinnan som bodde där innan som kollade läget 😊


lillamolnet.blogg.se
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Jag tror absolut på att det inte var inbillning, är så fascinerande med det andliga och jag tror på det till hundra procent 😊

nouw.com/mcsoderholtz