Sovmorgon! Nästan

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag lyckades vi nästan med något helt otroligt -> sovmorgon. Benjamin vaknade klockan 07.00 åt lite mat och fick komma över i sängen, somnade om efter ungefär 15 minuter när han kände sig mätt o nöjd. Léah sov hela natten, till klockan 08.00, det händer extremt sällan men så skönt. Jag vaknade såklart med huvudvärk men tösen ville kolla på youtube så har kopplat upp tvn medan jag och Benjamin myser i sängen.

Idag tänkte jag att vi skulle försöka leka lite med lera, pyssla lite och ha jätte kul tillsammans. Vi får väl se ifall Léah är lika pigg på detta. Benjamin får ju bara hänga med i den mån han orkar. Lite leksaker till honom och springa i stolen så sover han gottigt sen.

Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit relativt men har som sagt ont i huvudet så vi får se när det släpper <3

Tänk att hon är 4 år och målar ganska så bra bilar redan nu!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

MissMadde,
Snygg bil och vad fint målat av henne. Vad fin penna med 😊 Hoppas ni har haft en bra helg
www.missmadde.se
Fröken Rödlök ,
Lera och pyssel låter underbart. Sånt tycker jag om. 😊 Trist att vakna med huvudvärk 😔
Www.frokenrodlok.se
Pärla
,
Men så skönt med sovmorgon äntligen! Det behövdes kan jag tänka mig. Men mysigt det låter med en pysseldag! Själv har jag jobbat hela dagen.
Natascha ,
Skönt att sömnen var något bättre inatt men tråkigt som fan att det istället bjöds på lite huvudvärk. Hoppas du haft en fin dag❤️
natascha.bloggplatsen.se
Det är onekligen lycigt när man får somna om så där 😊. Minns det från när sonen var liten med, och man liksom fick sovmorgon. Nu är det omvänt han sover hur länge som helst på mornarna så jag är uppe betydligt tidigare än honom. När klockan är 8:00 då har jag nästan hela förmiddagen för mig själv 😉.
www.saramadeleine.se
Diana Saelöen,
Faktiskt väldigt likt formen av en volvo det där...duktig hon är. Skönt med lite sovmorgon men tråkigt ändå att vakna med huvudvärk,,,hoppas den gick över och att ni fått en riktigt fin söndag.
nouw.com/fibrolivet
Elin,
Duktig hon är på att måla. Man ser att det är en bil redan nu 😊 Låter som en mysig dag du hade. Ta hand om er!
soclosedecember.nu/
charlottelinden.se,
Åh, så skönt med sovmorgon! Kan tänka mig att det inte är någonting man är bortskämd med när man har små barn. Låter mysigt med en söndag bestående av pyssel och umgänge bara 😊 Håller med om att hon är duktig på att rita!
charlottelinden.se
jessica,
för att 4 tycker år tycker jag verkligen hon ritar bilar väldigt bra <3 så mysigt med pyssel dag hoppas huvudvärken gick över kram <3
nouw.com/jessiekaos
Lexochlogan
Lexochlogan,
Sovmorgon är riktigt skönt, min barn är
lite svårsomnade sen långt tillbaka och somnar relativt sent men i gengäld sover de länge på morgonen oftast, så då tar man igen det då vilket är lyx. Idag är vi vakna men ingen av barnen ännu 🥰🤣
nouw.com/lexochlogan