Sömnbrist..

Postad i: Vardag.

Detta jag bär på i kroppen gör att jag sover mellan 04.00-08.00 varje natt. Känner mig ständigt trött men kan ändå aldrig sova för att de sticker i kroppen eller hugger till någonstans vilket suger rejält.. Jag ska upp 06.30 för att fara på bvc men känns helt värdelöst onödigt att ens försöka sova.. Varje gång jag somnar till så får hela kroppen ett ryck..

Jag vet att jag måste genomlida helgen för att få mina provsvar på måndag men de känns så jäkla långt dit.. Jag orkar inte.. Jag vill få svaren så jag till 110% både får och kan vara med min dotter.. Känns så långt kvar tills förbättring..
Äter järntabletter/niferex, Tradolan, Naproxen, alvedon, omeprazol, antibiotika och några andra tabletter bara för att hålla en sak borta.. Smärta.
Dom vet inte ens om några tabletter hjälper.. Jag känner ingen direkt effekt men måste ändå försöka härda ut tills dom vet vilka tabletter som faktiskt är rätt.. Det suger extremt men finns inte mycket man kan göra i nu läget..
Jag orkar lite mer, jag pressar mig också men känns långt ifrån vad jag vill..

Ligger här övertrött på golvet med en kunde för att minska smärtan i bröstkorgen och i huvudet. Obekvämt som tusan men mindre smärta än om jag sover i sängen..
Dock första natten jag faktiskt testar detta..

Jag är åtminstone glad att min dotter mår bra och får sova gott även om jag känner att jag tappar sömn..
Jag är extremt glad att jag har henne. Dom stunder jag mår som mest skit så kan jag titta på henne och ändå se en glädje i vardagen. ❤️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer