Sluta snusa!

Postad i: Vardag.

Well yes. Jag har sagt det förut och det har varit skit jobbigt att sluta eftersom jag alltid mått dåligt så det känns helt sinnessjukt att jag ens försöker mig på de här igen but yes i will.

Jag har snusat i över 2 år och jag känner att jag kan göra så mycket mer för pengarna + att det är jobbigt att ha beroendet så därför känner jag att nu när jag ändå ska ta ut tandställningen, bleka tänderna och ha piercingar runt omkring så är det dags för mig att försöka säga hejdå åt nikotinet. Jag ska trappa ner på det sista jag har, sen ska jag försöka hålla mig utan...

Det är sjukt mycket jobbigare att sluta med snuset än vad de är o sluta röka, iaf för mig. Jag är inte alls motiverad egentligen men de ska jag allt fixa ändå.

Jag kommer säkerligen bli jordens grinigaste människa + att jag kommer se ut som en vandrande julgris när jag är klar. Lättaste att slippa känna de lika mycket är ju faktiskt om man äter så det blir min sysselsättning 24/7 framöver men det är bra då jag vill gå upp 15-20 kg så jag slipper undervikten.

Blir som tre flugor i en hästasmäll dehär!
1. Finare tänder.
2. Gå upp i vikt.
3. Spara pengar.

Ni som inte håller på med nikotin, låt bli!
Det är onödigt och svårt att sluta med. De är inte som att ha ett beroende till telefonen direkt, värre! Följ med mig på min griniga resa så kör vi! ;)

Och till er som säger att jag inte klarar av de ->

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer