Ska ja jobba hos dig?

Postad i: Vardag.

Jag laddar upp för en ny arbetsvecka som startar redan 06.00 imorgon. Barnen ska till dagis lite innan 07.00 och och jag ska vidare mot mamma för att bli upphämtad för MÅNGA jobb imorgon. Jag trivs som sagt väldigt bra på jobbet, har fina kollegor, en bra chef och jag älskar våra kunder. Både privata kunder och företagskunder.
De har så fina hem, så trevligt bemötande och trevliga lokaler att städa eller putsa fönster på.

Vi håller till i Umeå, Obbola, Holmsund, sävar m.m så behöver ni hjälp med hemstädning, flyttstädning, bygg, trädgårdsarbete eller fönsterputs t.ex så är vi både duktiga och till ett bra pris. Väldigt smidigt. Skulle ni vilja boka in någonting så kan ni alltid säga ”tjingeling, Mikkiz rekommenderade er.” Eller varför inte låta mig komma och säga hallå till er medan jag gör jobbet åt er? Vi har fina anställda som alltid gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd, vi åker sällan själv men vill ni ha besök utav mig fast ändå få saker gjort så lägg en hint medan ni ber om era andra önskemål inom t.ex hemstädet.

Nu ska jag faktiskt ta mig lite egentid, det behöver man så jag ska krypa i badet, se på en film och lägga en ansiktsmask. Det händer inprincip ALDRIG längre då orken ofta känns dryg på kvällarna haha!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer