Så mycket att göra!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Det blev lite sent idag men jag låg med migrän fram till klockan 04.30 inatt. Huvudet bara sprängde och sen blev den ännu värre då jag blev sparkad i nerverna i ryggen. Det gör seriöst ont i det nervpaketet, alla nerver sitter ju där som hörlurarna på telefonen ligger efter man haft dom i fickan.. En jäkla trasselhög.. Det som gör ondast är faktiskt ischias nerven eller vad den heter. De ilar nå fruktansvärt när den kramar om den. Smärtan kommer i sekunder så det går ju fort ändå men usch.
Samma med huvudet. Den är ju typ "klämd påväg ut" och när den då vrider lite smått på huvudet eller va den håller på med så känns det rejält därnere. Det ilar ju fortfarande bara en liten stund men de känns. Hemskt jobbigt..

På tal om annat än ilningar o smärtor så ska jag sätta mig nu och fylla i massa papper som måste skickas in. Dom ska nämligen vara inne om några dagar men fick ut pappret nu så det känns som att det inte kommer fungera..

Ska även försöka ringa massa samtal till bland annat spec MVC för ultraljud o undersökning, f-kassan, satans AF och lite andra ställen. Jag tror de blir att jag ringer specen först men deras telefontider är så jäkla korkade.. Men hoppas på att det inte är någon suris som svarar idag igen. Blä✋🏻

Efter papper och samtal så ska jag hoppa in i en dusch, borsta tänderna, borsta håret och allt sånt där som går att göra. Ska även tvätta min väska. Varför vet jag egentligen inte men den ska tvättas så jag kan packa den till nästa sjukhus vistelse. Japp🖕🏻

Ser ut som fucked up kaffe men nej people. Det är hemmagjord oboy, god men ful👏🏻👏🏻

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer