Röntgen ångest?

Postad i: Deep shit, Vardag.

Magnet röntgen var seriöst det värsta jag gjort sen jag fått min panikångest och torgskräck.
Först när jag skulle ta bussen så small det för mig och illamåendet kom extremt fort. Trodde jag skulle spy och halvt dö bara jag satte mig ner så jag fick höja musiken och sedan lägga huvudet mot rutan, suga på halstablett och blunda. När jag gick av bussen vid sjukan så slutade det inte heller. Det fortsatte och jag fick springa in o ner o upp för trappor fort då jag mådde riktigt illa och jag ville absolut inte spy framför alla, inomhus, rätt på golvet. Hemskt!

Sedan skulle jag ta av mig byxor, halsband, bh osv men fick ju ha t-shirt o handduk på bena som tur var! La mig och åkte in i tunneln och där kom ångest..

Hjärtklappningen var seriöst sjuk! Det slog o slog, illamående och yrsel kom och jag fick absolut INTE gå ur tunneln. Jag försökte hålla ångest och illamående lugnt eftersom jag ville spy. Det var så jävla hemskt! 45 minuter med grov ångest, illamående o allt. Plus magen krascha eftersom den blev fett orolig utav all ångest så den gör ju skit ont nu..

Läkaren säger på slutet - "tandställningen gav störningar så kanske får du göra om hela processen när den är ute."
Min ångest gillar inte de heller..

Bussresan hem var så sjukt jobbig också och jag ligger med ångest fortfarande och jag vet att jag har tandläkarn om en stund också.. Kanon.. Nej!

Klarar inte ens att kliva på en buss längre.. Hur ska jag klara 12-15 timmar på tåg till pappa? Så hemskt bara tanken. Måste träna som fan i helgen och allting. Måste klara resan :(

- saknar mitt leende. Saknar denna pojk också. Även mina 2 andra guldklimpar ❤️

Gillar

Kommentarer