Q/A

Postad i: Vardag.

Här kommer lite svar från ask på frågor som ni ställt till mig. Några är planerade till videos men dom blir när jag kommer hem till Umeå igen och några blir till bloggen här så kolla ifall jag svarat på din och ställ gärna fler och skriv "video" före eller efter frågan ifall ni vill ha svar i en video. :)

www.ask.fm/mikkizlilja


Q / Ålder? :)
A / jag är 18 år :)

Q/ är du kär? ;)
A/ jag är förvirrad. Meeeen jag vill faktiskt försöka hålla mig singel tills jag kommer på fötter igen, för mitt eget bästa :)

Q/ hur går det med dina videos puss
A/ Är inte hemma just nu så det går tyvärr inte alls bra. Gjort en video men den har tyvärr inte kommit ut på youtube. Tycker ni att jag ska lägga ut den? :)

Q/ vilka är dina bästa vänner? Alltså som du litar mest på? :)
A/ jadu. Jag umgås knappt med någon längre men dom som är mina närmsta för tillfället är Ann, Julia, Mös, måågan, sandra och mamma. Kan ha glömt någon och då ber jag verkligen om ursäkt. :*

Q/ jag tycker om dej hur visar jag det??
A/ well.. Det kan bara du bestämma egentligen. Det kan räcka med att bara berätta det men samtidigt så vill man kanske bli uppmuntrad ifall du förstår? :)

Q/ har du blått hår fränt!
A/ jag har inte blått hår längre men jag funderar helt ärligt på att kanske skaffa det igen. Lägger ut bild på mig i blått, rött och blont så kanske ni kan hjälpa mig och välja? :)

Q/ har du panikångest?
A/ ja men det känns som det börjar försvinna mer o mer. Känner alltså inte av det som förr, Jippie! ;)

Q/ vad hände mellan dig och Ida ni va ju tajta förr
A/ vill helst inte gå in på det. Ja det var vi. Vi var som fisken i vattnet men det kom saker emellan och vi båda tog ett stop. Vi brukar alltid bli sams efter ett tag. Säger dock inte att vi kommer bli det igen, det vet man liksom aldrig men just nu har vi ingen kontakt.

Q/ favorit barn som är din brors
A/ det finns ingen favorit? Han har jätte söta barn och jag älskar dom enormt mycket! Ser fortfarande lille knas som mitt brorsbarn också även fast min bror inte är pappa. Har många minnen med alla dom små och jag skulle ALDRIG välja mellan någon utav dom!!

Orkar inte ta några fler just nu men fortsätter kanske med några lite senare. <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer