Putsning, coronastäd och livet.

Postad i: Vardag.

Idag blev det upp tidigt då jobbet började med att fixa fönstren på en båt/pub/restaurang eller vad man nu vill kalla det. Vi kallar det sjöbris (de heter så) och utöver det hade vi ett hemmahos städ och ett coronastäd. Alla gick väldigt bra faktiskt MEN GUD VA VARMT DE VAR REDAN VID 07 IMORSE.. Höll på o svettas bort i typ 30 + när man putsa fönster. Shit asså. Dessutom somnade jag runt 04.00 och hade ställt klockan på 06.00 men vaknade 06.59 så tur var ju att min kollega var försenad lite också. Jag tog dock personbästa i vakna o gå ut. Vaknade, tog på mig kläder, gick på toa, packa väskan, packa med mediciner sedan ba ner för trappen o på med kläder och ut på parkeringen. Stod där ute 07.02 o med tanke på att jag vaknade 06.59 så tog de bara 3 minuter. HAHA!

Jag lagade fiskgratäng idag med citronpeppar, dill och ost. Eftersom jag inte tål vanlig citron fick jag kompensera med saker jag tål helt enkelt! Barnen tyckte om de och sambon vet jag inte men han spotta inte ut iallafall haha..

Nu har leah ätit lite fredagsfisks och ska strax få kvällsmat, borsta tänderna, borsta håret o krypa ner i sängen. Benjamin ska få em välling och jag tror att jag och mannen i mitt liv ska spela lite om inte han har andra tankar. Vi får se!

(Bild - kakao,socker och mjöl ifrån bakning utav kladdkakor)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Oj vilken stressig morgon! Hoppas du ändå får en bra helg ❤️ Kram!
nouw.com/hilma