Provtagning

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Sovit ca 2 timmar inatt och jag är fortfarande jäkligt trött men har massa jobbigt att göra idag eftersom jag klockan 13.00 bland annat ska sitta hos läkaren med en kanyl i armen o suga ut mitt blod sakta men säkert samtidigt som jag säkerligen tycker sjukt synd om mig och ångrar dom 3 senaste åren utav mitt liv. Ja, jag är rädd för sprutor, kanyler, blod och sjukhus. Bara att se en läkare får mig att inse att jag aldrig borde klaga på att jag har varken ont eller att jag är sjuk.. Haha..

Känner mig rätt krasslig i halsen så den känns lite slemmig + att jag har ont i musklerna från brösten upp i halsen så det känns ju också väldigt kanon. Kunde ju druckit lite te men får se ifall det blir någon typ utav nödlösning sen då mjölken tagit slut hemma och jag så fint som min bror kallar det "fjollar till" både kaffe och te med mjölk och socker, haha..

Efter läkarbesöket kommer jag tycka så sjukt synd om mig själv så jag kommer troligtvis ligga på soffan hela tiden och önska att någon tyckte synd om mig och skämde bort mig en stund.. Och troligtvis kommer jag gapa på mamma om att hon ska laga mat, ja jag känner mig själv relativt bra så jag vet helt enkelt hur jag fungerar och hur hungrig jag är hela tiden. Önskar bara att restauranger osv tyckte lika synd om mig så dom kunde komma förbi med någonting sjukt gott hem till dörren, haha... :(

Nä nu ska jag avlida en stund framför tvn med min dricka och min chokladruta/mockaruta i don't know.. Ses! :)

Bild - kladdkakan Jag gjorde igår kväll/natt. Puss

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer