Provsvaren

Postad i: Deep shit

Fick mina provsvar idag och det blev inte alls som jag hoppades faktiskt.. Vet inte direkt vad jag hade hoppats på överhuvudtaget men ja..

Läkaren - Ja vi har ju fått dina provsvar men vi har testat allt, de var ju inge virus, ser inga direkta inflammationer osv. Du har ju 50-70% i lungorna, det är jätte dåligt. Dom är ordentligt påverkade utav det här och du kommer aldrig kunna bli frisk men bara ifall vi hittar en medicin så kan vi åtminstone kanske stoppa de och du blir iallafall kanske av med det onda.

Mamma - Det är ju inget virus "o blabla" men är det allvarligt då?

Läkaren - Jo detta är ju väldigt allvarligt men får inte tag i den andra läkaren o jag är ledig i veckan men kanske får tag i honom på fredag.. Vi måste bolla olika mediciner. Finns tabletter, sprutor o allt möjligt men han kanske vill träffa er först. Det är ju dock inte cancer, de kan vi garantera men det här är någonting helt annat så därför blir det som lite mer komplicerat.

Jag - Jaha kan jag göra någonting själv för att få lungorna lite bättre?

Läkaren - Tyvärr nej. Det enda vi kan göra nu är att hoppas att det inte blir värre.. Vi har ju bra mediciner men..

Fick göra blodprover o allt möjligt men jag vet inte alls vad som händer just nu och allting blir för mycket just nu.
Jag trodde jag hade fått cancer när hon inte hittade virus osv. Min puls slår ju för fort i vanliga fall men jag är ganska säker på att pulsen låg i 180 därinne. Den har nämligen gjort de tidigare när jag varit lite sur så då kan den säkert bli så när de känns som man koolar vippen ett tag. 🤔

Får väl vänta ytterligare en vecka o se. Det känns som jag snart skiter i de här..

  • Postad i: Deep shit

Gillar

Kommentarer

Reirei
Reirei,
Kämpa på. Håller tummarna för dig. Låter inte alls roligt det du genom går, men all styrka till dig. Vad jag läst verkar du vara en väldigt stark tjej. Försöka att fortaätta se ljuset.
nouw.com/reirei