Preventivmedel

Imorgon är det dags att sätta in spiralen. Jag var helt säker på att jag skulle göra detta den 22a, alltså på torsdag men när jag såg i kalendern på väggen att jag skrivit den 19e så blev ja lite mer stressad.

Jag har ALDRIG haft en spiral, inte ett p-piller, inte en p-stav osv NÅGONSIN. Aldrig liksom så när barnmorskan nämnde att man kunde kräkas, bli yr, blöda och få skit ont blev jag jätte orolig haha!
Jag får alltid ont vid Gyn undersökningar och detta är ju lite mer än de. Jag ljuger liksom om jag säger att jag inte är nervös.

Jag ska försöka göra mitt bästa för att ba hålla mig lugn och ta de försiktigt. Liksom de kan ju gå as smidigt också. De vet man inte förrän efteråt och denna har en hållbarhet på 5 år. Jag får ju denna för att slippa rikliga blödningar, det är ju som enda anledningen till att jag nu känner att de kanske är dags för en spiral fast jag inte jätte gärna vill.

Vi får se hur de går!

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Jag skulle sätta in en spiral men testade två olika gånger men hade så ont #klensomfan hahaha så har nu mera stav! Bästa beslut någonsin, glömmer alltid mina ppiller

nouw.com/seagullcrying
MikkizLilja
MikkizLilja,

Haha ja de gjorde skit ont. De gick inte alls men dom ska prova igen när jag har mens för att de ska gå lättare. Gjorde djävulskt ont🤮

nouw.com/mikkizlilja
paamcakees
paamcakees,
Åh haha vart tillfrågad efter Hugos förlossning om jag ville ha spiral men vågar inte. Alls. Så var utan p-medel. Funderar faktiskt på att inte börja med något alls nu heller, mår mycket bättre utan massa konstiga extra hormoner i kroppen.
nouw.com/paamcakees
MikkizLilja
MikkizLilja,

Mådde as illa av nervositet tidigare idag. Sen gick de inte alls men ska prova en gång till. Ja Fyfan skönt o va utan. Ja behöver försöka få in den för blödningarna men vet inte alls om de går😫

nouw.com/mikkizlilja