Presentation om mig, bra och dåligt, Jarrå.

Postad i: Vardag.

Vem är jag? Många har frågat massa frågor om mig och om inte jag kan göra ett presentations inlägg igen eftersom bloggen växer och växer med jämna mellanrum. SJÄLVKLART, NU KÖR VI! :)

Nämen tjenixen!
Jag heter Michaela men jag tycker att mitt namn är så himla fult så jag föredrar att bli kallad Mikkiz eller här kommer lite andra smeknamn som jag också kallas utav släktingar -> Fia, dockan, lillan, grodan, mickan och även tomten. Japp de va en blandning för sig dedär!
Jag föddes 1997, alltså för 20 år sedan på förlossningen i Skövde (Skaraborg).
Det bästa jag vet är att blogga, blogga, smutsa ner fingrarna med att skruva bil och även spela lite Xbox och Nintendo 64 samtidigt som jag fläckar chips och lakrits.

Vänner har jag gott om men dom flesta är faktiskt falskare än dagens alla olika typer utav reklamer. Glöm inte läsa de finstilta. Det gäller produkter men även människor!

2012 träffade jag ”mitt livskärlek” trodde jag och vi fick världens finaste barn ihop. Förhållandet sprack och här står jag nu ensamstående på heltid med bajsblöjor och mys för fulla muggar sedan 1 år och 8 månader tillbaka.

Min uppväxt var åt helvete med misshandel, alkohol, fel umgänge osv men min moder har alltid varit min krigare. Vi krigar tillsammans mot allt och utan henne så skulle jag inte vara där jag är idag.

Jag har 6 bröder, på mammas sida. Pappa och mamma har 3 barn ihop (jag o två bröder) och sen ha mamma 4 små pojka som är mellan 12-17 så, så små kanske dom inte är längre.

Jag är en ärlig person, oftast lite för ärlig + har väldigt starka åsikter när jag väl tycker någonting så jag röjer ofta ribban från diskussion till att det inte är hanterbart längre.

Jag har haft några förhållanden i mitt liv men dom har alltid slutat med att min partner knullar någon annan, jag rymmer för jag känner mig instängd eller mår dåligt eller att jag åkt på stryk.
Nu har jag dock en väldigt fin pojkvän så allt det har säkerligen varit värt det!

Jag ”lider” utav panikångest, depression och mår dåligt då o då utav saker som hänt. Har ibland svårt att sätta fingret på vad som skaver.
Jag har också JIA men de får ni googla för det kan jag inte så mycket om och det är heller inte psykiskt utan fysiskt.

Det är en liten del om mig och vem jag är.
Har ni frågor så ställ dom i kommentarsfältet eller sådär.
Nu hoppas jag min tös somnar om igen så jag kan sova. Natti! <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer