Player, doppa.

Postad i: Patetiskt!

Det finns en sak som jag alltid undrat personligen hur folk klarar av och hur dom tänker när dom gör det. Detta har ett ord och dom klassas ganska så äckliga.. Ja vi snackar om players.

Människor finns det gott om i världen och att samhället handlar om en hel del sex är ju verkligen INGEN nyhet.
Det jag inte förstår med personer som går från en till en annan är att dom inte verkar förstå hur äckligt det är att dom ena dagen är med en brud och andra dagen är med hennes kompis t.ex.

Jag personligen tycker att det är ganska äckligt att vissa människor inte är rädda att stoppa sin grej någonstans för dom har liksom ingen som helst blockering. Det roliga är att personer som låtsas "älska" någon och vara totalt blind för att den bara har ögon för en person eller "jag ligger inte med alla, jag håller mig till en, jag tycker de är vidrigt att han ligger med alla." Ja men hej mina vänner, det är oftast dom som tyvärr gör det mest.

Om jag skulle dejta någon som legat med mer människor än jag kan räkna på mina fingrar... Gitta. Jag tycker att det är fruktansvärt äckligt och jag får en helt annan bild utav dig och mår dessutom rätt jäkla illa utav det. Blä!

Jag förstår inte hur man kan vara så desperat att man ger noll tolerans och noll behärskning mot sin egen kropp och andra människor som tror att du har sex med dom för att dom är "speciella" men egentligen är det bara en du utnyttjar för dina egna behov.

Jag blir bara så äcklad och usch jag vet inte vad jag blir... 😷
Ni visar egentligen bara hur patetiska ni är. Det är ju nästan synd om er!

Gillar

Kommentarer

malouanderson
malouanderson,
Haha vilken sann bild!
nouw.com/malouanderson